IDecco ballondecoraties - Pilaren
IDecco levert betaalbare ballondecoraties voor iedere feestelijke gelegenheid in de omgeving van Helmond: groot en klein, voor jong en oud! Wij vinden het belangrijk dat deze toegankelijk zijn voor iedereen en houden daarom onze prijzen laag.
IDecco Ballon Ballonpilaar Pilaar Pilaren Ballonboog ballonnenboog Boog Bogen Ballondecoratie Helium Heliumtrosjes ballondecoratie ballondecoraties Trosjes Decoratie Feest Aankleding Bruiloft Doop Communie Verjaardag Jubileum Opening Helmond Brouwhuis Mierlo-hout Rijpel Rijpelberg Brandevoort De braak Geldrop Mierlo Nuenen Eindhoven Woensel Gestel Strijp Particulier Zakelijk Promotie Uitstraling Aankleding professioneel Betaalbaar Budget Goedkoop
37868
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-37868,theme-bridge,bridge-core-3.1.7,qi-blocks-1.3,qodef-gutenberg--no-touch,woocommerce-no-js,tribe-no-js,page-template-bridge,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18697
Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Ontdek de Magie van Ballonnenwanden voor Jouw Bedrijfsevents

Welkom bij IDecco Ballondecoratie, waar we bedrijfsevenementen transformeren met onze unieke ballonnenwanden!

Maar wat zijn ballonnenwanden eigenlijk?

Een ballonnenwand is een opvallende, op maat gemaakte installatie van ballonnen die jouw bedrijfsruimte omtovert, het is een echte eyecatcher speciaal afgestemd op de bedrijfsidentiteit en gelegenheid.

Een echte eyecatcher, waar bezoekers nog lang over zullen napraten: Onze ballonnenwanden trekken de aandacht en laten een blijvende indruk achter. Of het nu gaat om een product lancering, bedrijfsfeest of jubileumviering, een op maat gemaakte ballonnenwand voegt een vleugje magie toe aan elke gelegenheid.

Sfeer Creëren, Indruk Maken: Waarom Kiezen voor Onze Ballonnenwanden?

Een ballonnenmuur die past bij het thema van jouw evenement: 

  1. Thema Ballonnenwand voor een Bioscoopfilm:

Voor de lancering van een langverwachte bioscoopfilm werd een opwindende thema ballonnenwand gecreëerd. De wand, ontworpen voor de film van Deadpool, was gevuld met ballonnen in de kleuren van de filmpersonage. Terwijl gasten de bioscoop betraden, werden ze begroet door deze opvallende wand, die de opwinding rondom de film versterkte. De ballonnenwand fungeerde niet alleen als een visueel spektakel, maar ook als een perfecte foto locatie voor fans die hun bioscoopbeleving deelde op sociale media.

  1. Hartvormige Ballonnenwand voor een Romantisch Evenement:

Voor een exclusief gala-evenement met een romantisch thema werd een adembenemende hartvormige ballonnenwand gecreëerd. De wand, samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde pastel kleuren ballonnen, diende als het centrale decorstuk bij de ingang van de locatie. Het creëerde een betoverende en liefdevolle sfeer die perfect aansloot bij het evenementthema. Gasten werden aangemoedigd om hun wensen voor het paar op kleine kaartjes te schrijven en deze aan de wand te bevestigen, waardoor de wand niet alleen diende als decor, maar ook als een interactief en emotioneel onderdeel van het evenement.

  1. Feestelijke Ballonnenwand voor een 1-Jarig Jubileum:

Voor het 1-jarig jubileum van een bedrijf werd een feestelijke ballonnenwand gecreëerd om de mijlpaal te vieren. De wand was opgebouwd uit ballonnen in de bedrijfskleuren en bevatte een grote ‘1’ in het midden. Deze wand werd geplaatst bij de ingang van het jubileumfeest en fungeerde als een kleurrijke welkomstgroet voor de gasten. De ballonnenwand zorgde voor een feestelijke en interactieve sfeer, waarin medewerkers en gasten samen het succes van het eerste jaar vierden.

Als marketinginstrument voor jouw bedrijf: Maak van jouw evenement een interactieve ervaring.  Laat gasten hun wensen delen of maak van de wand een fotogeniek punt voor sociale media, waardoor jouw bedrijf en evenement een groter bereik krijgt op sociale media. Onze ballonnenmuur is ook de perfecte aankleding voor tijdens de feestdagen of een evenement in winkelcentra.

Sfeer Creëren, Indruk Maken

Bij IDecco Ballondecoratie geloven we dat een ballonnenwand niet alleen een decoratief element is, maar een krachtig instrument die de beleving van jouw bedrijfsevenementen versterkt

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

    Hoe heb je ons gevonden? Via wie ken je ons? wanneer heeft u de decoratie nodig? (verplicht) Houd mij op de hoogte via de nieuwsbrief