Helium
IDecco levert betaalbare ballondecoraties voor iedere feestelijke gelegenheid: groot en klein, voor jong en oud! Wij vinden het belangrijk dat deze toegankelijk zijn voor iedereen en houden daarom onze prijzen laag.
IDecco Ballon Ballonpilaar Pilaar Pilaren Ballonboog ballonnenboog Boog Bogen Ballondecoratie Helium Heliumtrosjes ballondecoratie ballondecoraties Trosjes Decoratie Feest Aankleding Bruiloft Doop Communie Verjaardag Jubileum Opening Helmond Brouwhuis Mierlo-hout Rijpel Rijpelberg Brandevoort De braak Geldrop Mierlo Nuenen Eindhoven Woensel Gestel Strijp Particulier Zakelijk Promotie Uitstraling Aankleding professioneel Betaalbaar Budget Goedkoop
15566
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15566,bridge-core-2.3.4,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-22.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
Wilt u meer ballondecoraties van IDecco zien? Bekijk dan ons portfolio.

Heliumballonnen zijn een veel voorkomende decoratie in feestzalen en aankleding van andere grote ruimtes. Een ballon gevuld met helium stijgt op en door hem vast te knopen aan een gewichtje zweeft deze ballon op mooie hoogte. Het geeft een speels en kleurrijk effect.

U kunt zelf de kleuren en aantallen samen stellen. Het meest gebruikte is 3 ballonnen per gewichtje, maar u kunt ook kiezen voor grotere trosjes of slechts enkele ballonnen, geheel afgestemd op uw wensen en de locatie. Ook de gewichtjes hebben wij in diverse kleuren, zodat het altijd bij uw stijl past.

Naast de standaard latex ballonnen hebben wij ook leuke folieballonnen van diverse thema’s in ons assortiment. Vraag gerust eens naar onze collectie!

 

Ter info:

  • Houd bij de keuze voor helium altijd rekening met de tijdelijke werking van het gas. Deze bedraagt gemiddeld 12-18 uur bij een latex ballon en 7 dagen bij een folieballon. 
  • Buiten reageren heliumballonnen erg op de wind. Bij het buitenplaatsen van helium vragen wij altijd dit aan te geven, zodat wij u kunnen adviseren.
  • Helium is een niet brandbaar gas, waardoor deze veilig gebruikt kan worden als decoraties.

Neem in kijkje in ons portfolio, daar ziet u diverse van onze gemaakte decoraties.
Vergeet niet: Alle producten kunnen aangepast worden naar uw wensen.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor prijzen en mogelijkheden!

Prijsindicatie helium vanaf €1,50 per ballon.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Wilt u meer informatie over een ballonboog?

Neem geheel vrijblijvend contact op.

Houd mij op de hoogte via de nieuwsbrief