Over Idecco
IDecco levert betaalbare ballondecoraties voor iedere feestelijke gelegenheid in de omgeving van Helmond: groot en klein, voor jong en oud! Wij vinden het belangrijk dat deze toegankelijk zijn voor iedereen en houden daarom onze prijzen laag.
IDecco Ballon Ballonpilaar Pilaar Pilaren Ballonboog ballonnenboog Boog Bogen Ballondecoratie Helium Heliumtrosjes ballondecoratie ballondecoraties Trosjes Decoratie Feest Aankleding Bruiloft Doop Communie Verjaardag Jubileum Opening Helmond Brouwhuis Mierlo-hout Rijpel Rijpelberg Brandevoort De braak Geldrop Mierlo Nuenen Eindhoven Woensel Gestel Strijp Particulier Zakelijk Promotie Uitstraling Aankleding professioneel Betaalbaar Budget Goedkoop
15605
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15605,theme-bridge,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.4,qodef-gutenberg--no-touch,woocommerce-no-js,tribe-no-js,page-template-bridge,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.3,xt_woofc-is-light,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18697
 

Over Idecco

De eigenaresse

Mijn naam is Mandy Brankaert, eigenaresse van creating memories en vanaf  juli 2020 ook van Idecco ballondecoraties!

Mijn passie voor entertainen en het hebben van een eigen onderneming begon al toen ik een klein meisje was. Ik was graag creatief bezig en continu bezig met het bedenken van nieuwe toneelstukjes die dan tijdens familiefeestjes werden opgevoerd.

Het was dan ook niet gek, dat ik voor de Rooi Pannen heb gekozen om de opleiding Leisure & Hospitality management te gaan volgen. Hier ben ik in 2017 afgestudeerd.

In het voorjaar van 2018 werd mijn droom werkelijkheid. Creating Memories werd geboren.

Bij Creating Memories kunt u terecht voor:

 • Divers kinder-entertainment, denk hierbij aan schminken / glitter tattoo’s / ballonvouwen / meet & greets met je favoriete prinses.
 • Begeleide thema kinderfeestjes / huren van feestkisten
 • Totaalorganisatie van uw feest of evenement
 • Het verzorgen van snoeptafels (candy tables / sweet tables)
 • In de Sinterklaasperiode verzorgen wij ook diverse huisbezoeken, shows, activiteitenprogramma’s
 • Al snel werd het maken van ballondecoraties en ballonvouwfiguren ook onderdeel van Creating Memories.

Graag sta ik voor u klaar met een totaalpakket aan mogelijkheden om u te ontzorgen! Wij proberen binnen de onderneming aan alle activiteiten een unieke draai te geven. We hopen hierdoor dat u als klant nog lang zult nagenieten van onze diensten.

Belangrijke informatie

 • Wij kijken samen naar uw wensen, budget en de mogelijkheden. U kunt vrijblijvend informatie opvragen en mocht u voorbeelden hebben, kunt u deze altijd voorleggen.
 • Onze decoraties zijn zowel geschikt voor binnen als buiten. Geef bij uw aanvraag wel aan waar u deze wilt plaatsen, zodat het juiste advies gegeven wordt.
 • Latex is een natuurproduct en daarom heeft de omgeving helaas veel invloed op de producten. Garantie is daarom helaas niet mogelijk. Buiten gaan wij uit van een behoud van minimaal 1 dag, mits er geen extreem felle zon of hoge temperaturen zijn. Binnen is dit langer en is dit gemiddeld een week. (uitgezonderd helium)
 • Helium is een kostbaar en kortwerkend product. Houd u daar rekening mee bij uw bestelling. We hebben natuurlijk ook diverse andere mogelijkheden voor tafeldecoraties.

 • De standaarden van de pilaren en bogen krijgt u in bruikleen. Wij vragen geen borg en gaan er van uit dat deze met respect behandeld worden. Dit geldt ook voor de gewichten van de ballontrosjes en andere materialen. Indien dit niet wordt nageleefd worden er mogelijk kosten in rekening gebracht.
 • Wij waarderen uw feedback! Wij horen graag over uw ervaring en de reacties van anderen. Daarnaast vinden wij het ook altijd leuk om foto’s te ontvangen!
 • U mag ons natuurlijk ook ten alle tijden aanraden bij familie, vrienden, collega’s en kennissen!
 • Vergeet niet onze facebookpagina liken! Zo blijft u ook op de hoogte van alle nieuwste ontwikkelingen. 

Onze klanten