Over Idecco
IDecco levert betaalbare ballondecoraties voor iedere feestelijke gelegenheid in de omgeving van Helmond: groot en klein, voor jong en oud! Wij vinden het belangrijk dat deze toegankelijk zijn voor iedereen en houden daarom onze prijzen laag.
IDecco Ballon Ballonpilaar Pilaar Pilaren Ballonboog ballonnenboog Boog Bogen Ballondecoratie Helium Heliumtrosjes ballondecoratie ballondecoraties Trosjes Decoratie Feest Aankleding Bruiloft Doop Communie Verjaardag Jubileum Opening Helmond Brouwhuis Mierlo-hout Rijpel Rijpelberg Brandevoort De braak Geldrop Mierlo Nuenen Eindhoven Woensel Gestel Strijp Particulier Zakelijk Promotie Uitstraling Aankleding professioneel Betaalbaar Budget Goedkoop
15605
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15605,bridge-core-2.3.4,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-22.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Over Idecco

Wie zijn wij?

Wij zijn Pascal en Angelique Steenbekkers. Tijdens de voorbereiding van onze bruiloft kwamen wij er achter dat ballondecoratie soms onnodig extreem duur is. Na veel informatie verzamelen en enorm veel oefenen hebben wij onze ballonpilaren voor de grote dag zelf gemaakt. Omdat we de smaak te pakken hadden, zijn wij verder gaan oefenen en experimenteren. Gezien wij ballondecoratie ook voor andere mensen toegankelijker willen maken zijn wij gestart met IDecco. Wij zijn enorm groeiende in Helmond, Eindhoven en omstreken. Er zijn zoveel mogelijkheden met ballonnen dat wij nog regelmatig nieuwe creaties uit proberen en dat blijft leuk!

Belangrijke informatie

  • Wij kijken samen naar uw wensen, budget en de mogelijkheden. U kunt vrijblijvend informatie opvragen en mocht u voorbeelden hebben, kunt u deze altijd voorleggen.
  • Onze decoraties zijn zowel geschikt voor binnen als buiten. Geef bij uw aanvraag wel aan waar u deze wilt plaatsen, zodat het juiste advies gegeven wordt.
  • Latex is een natuurproduct en daarom heeft de omgeving helaas veel invloed op de producten. Garantie is daarom helaas niet mogelijk. Buiten gaan wij uit van een behoud van minimaal 1 dag, mits er geen extreem felle zon of hoge temperaturen zijn. Binnen is dit langer en is dit gemiddeld een week. (uitgezonderd helium)
  • Helium is een kostbaar en kortwerkend product. Houd u daar rekening mee bij uw bestelling.

  • De standaarden van de pilaren en bogen krijgt u in bruikleen. Wij vragen geen borg en gaan er van uit dat deze met respect behandeld worden. Dit geldt ook voor de gewichten van de ballontrosjes en andere materialen. Indien dit niet wordt nageleefd worden er mogelijk kosten in rekening gebracht.
  • Wij waarderen uw feedback! Wij horen graag over uw ervaring en de reacties van anderen. Daarnaast vinden wij het ook altijd leuk om foto’s te ontvangen!!
  • U mag ons natuurlijk ook ten alle tijden aanraden bij familie, vrienden, collega’s en kennissen!
  • Vergeet niet onze facebookpagina liken! Zo blijft u ook op de hoogte van alle acties.
  • Download prijsindicatie.

Onze klanten