Lopers
IDecco levert betaalbare ballondecoraties voor iedere feestelijke gelegenheid in de omgeving van Helmond: groot en klein, voor jong en oud! Wij vinden het belangrijk dat deze toegankelijk zijn voor iedereen en houden daarom onze prijzen laag.
IDecco Ballon Ballonpilaar Pilaar Pilaren Ballonboog ballonnenboog Boog Bogen Ballondecoratie Helium Heliumtrosjes ballondecoratie ballondecoraties Trosjes Decoratie Feest Aankleding Bruiloft Doop Communie Verjaardag Jubileum Opening Helmond Brouwhuis Mierlo-hout Rijpel Rijpelberg Brandevoort De braak Geldrop Mierlo Nuenen Eindhoven Woensel Gestel Strijp Particulier Zakelijk Promotie Uitstraling Aankleding professioneel Betaalbaar Budget Goedkoop
16636
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16636,bridge-core-2.3.4,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-22.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
Wilt u meer ballondecoraties van IDecco zien? Bekijk dan ons portfolio.

Voor sommige gasten rol je de loper uit!
Mocht u niet over een loper beschikken is dat geen enkel probleem. Wij kunnen deze namelijk ook leveren! Zo kan u de entree compleet maken. Naast misschien een grote boog of leuke pilaren?

De uitnodigende en de sierlijk uitstraling van een loper is geschikt voor zakelijke doeleinden, maar ook voor privé gelegenheden. Met een loper geeft u de gasten een nog luxer welkom!

 

Wilt u de entree nog duidelijker afbakenen kunt u ook gebruik maken van onze afzetpalen met touw. Deze worden geleverd op huurbasis.

De lopers zijn van goede kwaliteit en zijn leverbaar in diverse kleuren! De standaard breedte is 1 of 2 meter en de gewenste lengte bepaald u zelf. U kunt dus zelf bepalen welke lengte u afneemt, maar mocht u twijfelen, geven wij u graag advies!

 

Vraag gerust eens naar de mogelijkheden!

NEEM DIRECT CONTACT OP

Wilt u meer informatie over een ballonboog?

Neem geheel vrijblijvend contact op.

Houd mij op de hoogte via de nieuwsbrief