Pilaren
IDecco levert betaalbare ballondecoraties voor iedere feestelijke gelegenheid in de omgeving van Helmond: groot en klein, voor jong en oud! Wij vinden het belangrijk dat deze toegankelijk zijn voor iedereen en houden daarom onze prijzen laag.
IDecco Ballon Ballonpilaar Pilaar Pilaren Ballonboog ballonnenboog Boog Bogen Ballondecoratie Helium Heliumtrosjes ballondecoratie ballondecoraties Trosjes Decoratie Feest Aankleding Bruiloft Doop Communie Verjaardag Jubileum Opening Helmond Brouwhuis Mierlo-hout Rijpel Rijpelberg Brandevoort De braak Geldrop Mierlo Nuenen Eindhoven Woensel Gestel Strijp Particulier Zakelijk Promotie Uitstraling Aankleding professioneel Betaalbaar Budget Goedkoop
15564
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15564,bridge-core-2.3.4,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-22.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
Wilt u meer ballondecoraties van IDecco zien? Bekijk dan ons portfolio.

Een pilaar erg geschikt voor bij de entree, maar kunnen ook in huis of in een zaal geplaatst worden. U kunt natuurlijk kiezen uit diverse kleuren en patronen. Voor een entree wordt vaak gekozen voor de spiraal in 2 kleuren, omdat deze een uitnodigende uitstraling hebben. Naast het gebruik van reguliere topballonnen bied IDecco ook unieke mogelijkheid om een eigen logo of tekst op de ballon te laten plaatsen. Zo maakt u het nog persoonlijker! Ook vindt u in ons assortiment diverse leuke folieballonnen in allerlei kleuren en maten. Deze gebruiken wij vaar bij kinderfeestjes, geboortes en bruiloften.

 

Naast de normale pilaren leveren wij ook een medium en mini pilaar. Zo zijn pilaren ook geschikt voor kleinere ruimtes! Pilaren worden in zijn geheel geleverd. Hierdoor is er maar een korte tijd nodig voor de levering. Ook zijn de pilaren makkelijk verplaatsbaar, wat soms erg praktisch is. De standaard hoogte is tussen 1,8 en 2,2 meter en ± 60 cm breed. Een medium pilaar heeft de gemiddeld hoogte van 1,2 tot 1,5 meter. Een mini pilaar is tussen de 40 en 80 centimeter hoog.

Neem in kijkje in ons portfolio, daar ziet u diverse van onze gemaakte decoraties. Vergeet niet dat alle producten aangepast kunnen worden naar uw wensen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor prijzen en mogelijkheden! Prijsindicatie normale pilaar €25,- tot €40,-, medium € 12,50 tot €20,-, mini €5,- tot 9,-.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Wilt u meer informatie over een ballonboog?

Neem geheel vrijblijvend contact op.

Houd mij op de hoogte via de nieuwsbrief