IDecco ballondecoratie - Helium
IDecco levert betaalbare ballondecoraties voor iedere feestelijke gelegenheid: groot en klein, voor jong en oud! Wij vinden het belangrijk dat deze toegankelijk zijn voor iedereen en houden daarom onze prijzen laag.
IDecco Ballon Ballonpilaar Pilaar Pilaren Ballonboog ballonnenboog Boog Bogen Ballondecoratie Helium Heliumtrosjes ballondecoratie ballondecoraties Trosjes Decoratie Feest Aankleding Bruiloft Doop Communie Verjaardag Jubileum Opening Helmond Brouwhuis Mierlo-hout Rijpel Rijpelberg Brandevoort De braak Geldrop Mierlo Nuenen Eindhoven Woensel Gestel Strijp Particulier Zakelijk Promotie Uitstraling Aankleding professioneel Betaalbaar Budget Goedkoop
15566
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15566,theme-bridge,bridge-core-3.1.7,qi-blocks-1.3.1,qodef-gutenberg--no-touch,woocommerce-no-js,tribe-no-js,page-template-bridge,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18697
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Feestelijke Tafeldecoraties Zonder Helium

Een tafel vol ballonnen is een veelvoorkomende decoratie in feestzalen. Deze kleurrijke toevoeging creëert een levendige sfeer op tafel, en traditioneel werden heliumballonnen hiervoor het meest gebruikt. Helium gaf de ballonnen de vrijheid om op een elegante hoogte boven de tafel te zweven, wat een speels en kleurrijk effect gaf.

Echter, wereldwijd is er momenteel een dreigend tekort aan helium. Wat betekent dit voor onze tafeldecoraties? De prijzen van onze heliumballonnen zijn hierdoor aanzienlijk gestegen. Als reactie hierop hebben wij gezocht naar alternatieven om de gezelligheid op tafel te behouden. Sinds 1 juli 2023 zijn wij volledig gestopt met de verkoop van heliumdecoraties en hebben wij ons gericht op luchtgevulde creaties die niet alleen duurzaam zijn maar ook betaalbaar en in meer maten en soorten verkrijgbaar.

Ontdek de Voordelen van Luchtgevulde Ballonnen: 

Bij IDecco Ballondecoratie hebben we bewust gekozen voor luchtgevulde ballonnen, en niet zonder reden! Hier zijn enkele geweldige voordelen die onze luchtgevulde tafeldecoraties tot een topkeuze maken:

  1. Langdurige Magie: Heliumballonnen hebben een tijdelijke levensduur, maar onze luchtgevulde decoraties gaan veel langer mee. Dat betekent dat je feestelijke sfeer blijft stralen tijdens het hele feestje, zonder je zorgen te maken dat de ballon zakt!
  2. Windbestendigheid voor Buitenplezier: Heliumballonnen kunnen behoorlijk eigenwijs worden bij winderig weer, maar onze luchtgevulde creaties trotseren de wind met gemak. Dankzij de stevige voet kunnen ze zelfs buiten op tafel worden gebruikt, zonder zorgen over wegwaaiende ballonnen.
  3. Milieubewust Feesten: In veel gemeenten is het oplaten van heliumballonnen niet langer toegestaan vanwege de negatieve impact op het milieu. Vogels kunnen heliumballonnen opeten, wat schadelijk is voor hun gezondheid. Onze luchtgevulde ballonnen bieden een milieuvriendelijk alternatief, waardoor je feestvreugde niet ten koste gaat van de natuur.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Wilt u meer informatie over tafeldecoratie?

Neem geheel vrijblijvend contact op.

    Hoe heb je ons gevonden? Via wie ken je ons? wanneer heeft u de decoratie nodig? (verplicht) Houd mij op de hoogte via de nieuwsbrief