Ballondecoratie IDecco - Bogen
IDecco levert betaalbare ballondecoraties voor iedere feestelijke gelegenheid: groot en klein, voor jong en oud! Wij vinden het belangrijk dat deze toegankelijk zijn voor iedereen en houden daarom onze prijzen laag.
IDecco Ballon Ballonpilaar Pilaar Pilaren Ballonboog ballonnenboog Boog Bogen Ballondecoratie Helium Heliumtrosjes ballondecoratie ballondecoraties Trosjes Decoratie Feest Aankleding Bruiloft Doop Communie Verjaardag Jubileum Opening Helmond Brouwhuis Mierlo-hout Rijpel Rijpelberg Brandevoort De braak Geldrop Mierlo Nuenen Eindhoven Woensel Gestel Strijp Particulier Zakelijk Promotie Uitstraling Aankleding professioneel Betaalbaar Budget Goedkoop
19181
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19181,theme-bridge,bridge-core-3.1.3,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,woocommerce-no-js,tribe-no-js,page-template-bridge,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18697
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Wij zorgen voor een waardig en persoonlijk afscheid

Ballonnen op een uitvaart zijn uniek en nieuw in Nederland. Onze creaties bieden troost en zorgen voor een waardig en persoonlijk afscheid.

”Geheel onverwachts heb ik afscheid moeten nemen van mijn lieve trotse opa. Een persoonlijke herdenking, die wilde ik hem geven. Daarom zorgde ik voor een uniek afscheid met ballondecoraties op zijn uitvaart”

Ieder mens is uniek en verdient een mooi afscheid.

Door ballondecoratie te combineren met bloemstukken ontstaat er een waardig afscheid bij uitvaarten voor kinderen en volwassenen.

Wij beschikken over een jong opgeleid team van ballonartiesten, hierdoor kunnen wij ook diverse persoonlijke en op maat gemaakte decoraties verzorgen. Bij ons heeft u  hierdoor ook de mogelijkheid om de decoraties te personaliseren met een eigen tekst, naam en/of foto (vraag naar de voorwaarden). Natuurlijk zijn er ook een aantal standaard teksten waaruit u een keuze kunt maken.

opa
IMG_9975

Ieder mens is uniek, iedere decoratie ook

De meeste mensen denken al vaak aan heliumballonnen bij een uitvaart, deze worden dan vaak opgelaten na de dienst.

Vanaf 2018 verbieden veel gemeenten in Nederland deze ballon oplatingen. Als verantwoordelijke ballonprofessional willen wij onze omgeving tegen onnodig zwerfvuil beschermen. Wij hebben daarom besloten om het oplaten van ballonnen niet meer te steunen. Wij kunnen natuurlijk nog wel heliumballonnen leveren als decoratie voor de dienst.

Naast heliumballonnen hebben wij een klein assortiment aan unieke uitvaart ballondecoraties. Wij hebben deze voor u verzameld in een fotoboek. Heeft u zelf een wens of idee, we bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden met u in een persoonlijk gesprek.

Een persoonlijk afscheid voor iedereen

In iedere traan glinstert een mooie herinnering.

”Mijn opa hield van op vakantie gaan naar Gran Canaria met het vliegtuig, daar genoot hij het meeste van. Ook moest er in de winter altijd genoeg voer zijn voor de vogels in de tuin. Hij verzorgde ze alsof het zijn eigen vogels waren. Zijn lievelingsbloemen waren tulpen, de kleur maakte hem niets uit”

Een persoonlijk herdenkingsstuk speciaal voor u gemaakt:

Aan de hand van een stukje tekst of persoonlijk gesprek over de interesses, hobby’s en herinneringen aan de overledene maken wij een persoonlijk herdenkingsstuk. Dit herdenkingsstuk kan worden geplaatst bij de kist in het mortuarium of tijdens de dienst in de kerk of in het crematorium.

Het ballonstuk kunt u na de dienst mee naar huis nemen als extra troost en blijft 1-2 weken goed.

Een persoonlijk afscheid?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

    Hoe heb je ons gevonden? Via wie ken je ons? wanneer heeft u de decoratie nodig? (verplicht) Houd mij op de hoogte via de nieuwsbrief