Veelgestelde vragen - IDecco
15555
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15555,theme-bridge,bridge-core-3.1.3,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,woocommerce-no-js,tribe-no-js,page-template-bridge,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18697
 

Veelgestelde vragen

Hieronder vind u een aantal van de meest gestelde vragen en onze antwoorden.
Is ballondecoratie duur?

Helaas zijn goede materialen kostbaar en wij maken de creaties natuurlijk met de hand, waardoor er natuurlijk wel een prijskaartje aan verbonden zit.

U kunt geheel vrijblijvend informatie opvragen. Wij kijken dan samen met u naar uw wensen, budget en de mogelijkheden. Wij maken decoraties naar wens en op maat, voor ieder budget zijn er mogelijkheden.

Wordt er borg gerekend voor de frames?

Nee, de standaarden van de pilaren en het frame van de bogen krijgt u in bruikleen. Dit geldt ook voor de tafelstandaarden van de tafeldecoraties. Wij werken op basis van goed vertrouwen en vragen geen borg om de kosten tijdens het plannen van uw feest of event te beperken. Wij gaan er van uit dat onze materialen met respect behandeld worden. Mocht er schade aangebracht worden of materiaal verdwijnen, brengen wij deze kosten naderhand alsnog in rekening.

Komen er hoge bezorgkosten bij?

Vanaf 1 juli 2022 gelden de volgende tarieven voor het leveren bij particulieren:

  • Weert                                         €10,-
  • Overige plaatsen, prijs op aanvraag

LET OP: de standaarden van decoraties krijgt u in bruikleen en moeten op een afgesproken datum en tijd worden teruggebracht. Deze kunnen ook worden opgehaald, wij vragen hiervoor een meerprijs.

  • Voor zakelijke klanten vragen wij een andere prijs i.v.m. het leveren, ophalen en eventueel monteren van decoraties. Vraag gerust een offerte aan.
  • Kleine bestellingen en balloncadeaus kunnen ook worden opgehaald bij ons op locatie in Weert.
Leveren jullie ook bij een feestlocatie?

Ja hoor, wij leveren op iedere gewenste locatie!

Zowel bij zalen als privé locaties.

 

Inmiddels zijn wij bij een flink aantal zalen al bekend. Hierbij een kleine selectie van waar wij tot nu toe al geleverd hebben zijn:

Zaal Adelaars, Helmond

Zaal de Koning, Helmond

Het Haagse rozenknopje, Helmond

TOV Gebouw, Helmond

Cacao Fabriek, Helmond

West-Ende, Helmond

De geseldonk, Helmond

Hoog en Droog, Geldrop

Heerenhuys 23, Geldrop

Kastanjehof, Gemert

Café Dientje, Gemert

De Vliegert, Mierlo

De Boemel, Mierlo

De Mona, Mierlo

De Truffel, Mierlo

Caffee Allee, Eindhoven

Sportcafé de Tempel, Eindhoven

Sportvriend, Eindhoven

Is afhalen ook mogelijk?

Kleine decoraties zoals cadeauballonnen en tafeldecoraties kunnen in overleg en op afspraak worden opgehaald.

Het zelf ophalen van uw decoratie houd in dat u zelf de risico’s draagt tijdens het vervoer. Wanneer u toch een product zelf wenst op de halen kunt u altijd eerst advies en tips vragen. Wij helpen u graag met het product netjes op locatie te krijgen.

Zijn jullie telefonisch bereikbaar?

U kunt ons binnen werktijden altijd telefonisch bereiken. Service staat bij ons voorop en wij reageren altijd zo snel mogelijk!

Stuur gerust een e-mail of WhatsApp bericht als u de voicemail krijgt. Mogelijk kunnen wij zo sneller uw vraag beantwoorden.

Kan helium ook een dag van te voren geleverd worden?

Helium is een kostbaar en kortwerkend product. Na een aantal uur raakt de helium uitgewerkt, waardoor de ballonnen dalen. Hierbij hebben temperaturen en zonlicht veel invloed.
Een latex ballon zweeft zo’n 12 tot 18 uur. Dit kan verlengd worden d.m.v. High Float.
Een folieballon zweeft ongeveer een week.

Voor het beste resultaat leveren wij helium het liefst vlak voor de start van uw feest of evenement.

Natuurlijk hebben wij ook andere alternatieven voor helium, deze kunnen in overleg wel van te voren geleverd worden.

Kan mijn decoratie tegen felle zon, regen en wind?

Latex is en blijft een natuurproduct en daarom heeft de omgeving helaas veel invloed op de levensduur van de decoratie. Hier kunnen wij geen garantie bieden!

Vooral felle zon en hoge temperaturen zorgen voor het snel vergaan van ballonnen. Ballonnen worden sneller dof en knappen bij brandend zonlicht. Uiteraard reageren donkere ballonnen sneller dan lichtere kleuren.

Voor de levensduur van de decoratie dient u buiten rekening te houden met ongeveer 1 dag. Binnen is het behoud gemiddeld 1 week, maar wij horen met regelmaat van klanten dat de decoratie ook langer goed blijft.

Helium is niet geheel geschikt voor buiten, gezien deze speels reageren op wind. Daarnaast neemt de zweefkracht af indien er regendruppels opkomen, door het gewicht van het water. Daarnaast is er buiten een zwaarder gewicht nodig voor de bevestiging. Natuurlijk zijn er ook andere alternatieven voor helium bij ons verkrijgbaar.

Onze bogen en pilaren worden geleverd op stevige frames.

Wordt mijn bestelling op de website of Facebook pagina geplaatst?

Wij tonen onze geleverde creaties graag met de rest van de wereld! U mag dit aangeven indien u dit liever niet heeft.

Bij het gebruik op sociale media worden nooit uw gegevens gedeeld. Enkel de zaal/locatie, mits dit akkoord is.

Daarbij vinden wij het ook altijd leuk om foto’s en reacties van uzelf te ontvangen! Wij waarderen uw feedback en horen graag uw ervaring.

Ik heb een klacht, waar kan ik terecht?

Wij waarderen uw feedback en horen het graag direct als u niet tevreden bent. Zo kunnen wij snel met u in overleg kijken naar een passende oplossing.
U kunt uw e-mail sturen naar info@idecco.nl , telefonisch contact opnemen of via Whatsapp.

Kan ik jullie aanbevelen bij vrienden, familie en kennissen?

Natuurlijk mag u ons te allen tijden aanraden bij familie, vrienden, collega’s en kennissen! Graag zelfs! Geef onze site door en laat ze onze facebookpagina liken! Zo blijven zij ook op de hoogte van alle nieuwste ontwikkelingen.

Indien u extra visitekaartjes of flyers wenst is dit ook mogelijk. Neem hiervoor even contact met ons op.

Ik wil tekst op mijn decoratie. Is dit mogelijk?

Om uw decoratie nog persoonlijker te maken bied IDecco de mogelijkheid om een eigen logo of tekst te plaatsen. Dit wordt via een speciale sticker op de topballon van een pilaar geplaatst. Zo kunt u altijd een tekst, naam, leeftijd, of logo op een ballon plaatsen zonder hoge kosten of minimale afname.
Voor logo’s en afbeeldingen telt dat deze in hoge resolutie aangeleverd dienen te worden. De sticker wordt per kleur geleverd. Meerdere kleuren combineren is in overleg mogelijk tegen een hoger tarief.

Wij snijden deze stickers zelf. Deze kunnen ook op andere producten geplaatst worden. Denk hierbij aan tekstborden, deuren, ramen, etc. Mocht u dezelfde afbeelding op een ander product wensen, geef dit gerust aan. Wij kijken dan voor u naar de mogelijkheden.

Welke folieballonnen hebben jullie in ons assortiment?

Te veel om allemaal te laten zien!

Wij hebben onze inkoop afgestemd op de diverse gelegenheden. Zo hebben wij passende ballonnen voor babyshowers en geboorte, bekende figuren voor kinderfeestjes en liefdevolle sfeermakers voor bruiloften.

Wanneer u een bepaald thema in gedachten heeft neem dan vrijblijvend contact op. Zelfs wanneer deze niet in ons assortiment zit, nemen wij graag voor u contact op met onze leveranciers.