IDecco | Veelgestelde vragen
15555
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15555,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Veelgestelde vragen

Hieronder vind u een aantal van de meest gestelde vragen en onze antwoorden.
Is ballondecoratie duur?

IDecco levert bewust voor lage prijzen om de decoratie toegankelijk te maken voor iedereen.
Helaas zijn goede materialen wel kostbaar en wij maken de creaties natuurlijk met de hand.

U kunt geheel vrijblijvend informatie opvragen. Wij kijken dan samen met u naar uw wensen, budget en de mogelijkheden.

Wordt er borg gerekend voor de frames?

Nee, de standaarden van de pilaren en het frame van de bogen krijgt u ter leen. Dit geldt ook voor de gewichten van de ballontrosjes. Wij werken op basis van goed vertrouwen en vragen geen borg om te kosten tijdens het plannen van uw event te beperken. Wij gaan er van uit dat onze materialen met respect behandeld worden. Mocht er bewust schade aangebracht worden of materialen verdwijnen brengen wij deze alsnog in rekening.

Komen er hoge bezorgkosten bij?

Ter promotie is de levering in Helmond is gratis. In de omgeving zoals Geldrop, Mierlo, Eindhoven, Gemert, Nuenen vragen wij een kleine vergoeding voor de bezorgkosten.

Leveren jullie ook bij een feestlocatie?

Ja hoor, wij leveren op iedere gewenste locatie!

 

Een aantal zalen waar wij tot nu toe al geleverd hebben zijn:

Zaal Adelaars, Helmond

Zaal de Koning, Helmond

Het Haagse rozenknopje, Helmond

TOV Gebouw, Helmond

Cacao Fabriek, Helmond

West-Ende, Helmond

De geseldonk, Helmond

Hoog en Droog, Geldrop

Kastanjehof, Gemert

Café Dientje, Gemert

De Vliegert, Mierlo

De Boemel, Mierlo

De Truffel, Mierlo

Caffee Allee, Eindhoven

Sportcafé de Tempel, Eindhoven

Sportvriend, Eindhoven

Is ophalen ook mogelijk?

Dit kan altijd in overleg. Het zelf ophalen van uw product houd wel in dat u zelf de risico’s draagt tijdens vervoer. Wanneer u een product zelf wenst op de halen kunt u altijd eerst advies en tips vragen. Wij helpen u graag met het product netjes op bestemming te krijgen.

Omdat u de reistijd en risico’s op u neemt, bieden wij hierbij vaak een verlaging van de prijzen aan.

Zijn jullie telefonisch bereikbaar?

Naast IDecco werken wij beiden nog voor een werkgever waardoor wij overdag beperkt telefonisch bereikbaar zijn. Maar dat neemt niets af aan de service! De klant staat bij ons voorop en wij reageren altijd op uw bericht. Wenst u graag telefonisch contact geef dit dat aan in uw contact aanvraag. Let op! Telefonisch contact vindt dit vaak ’s avonds plaats.

Kan helium ook een dag van te voren geleverd worden?

Helium is een kostbaar en kortwerkend product. Na een aantal uur raakt de helium uitgewerkt waardoor de ballonnen dalen. Hierbij hebben temperaturen en zonlicht veel invloed. Een latex ballon zweeft zo’n 6 tot 12 uur. Een folieballon zweeft ongeveer een week.

Voor een zolang mogelijk resultaat leveren wij helium net voor de start van uw event.

Kan mijn decoratie tegen felle zon, regen en wind?

Latex is en blijft een natuurproduct en daarom heeft de omgeving heeft helaas veel invloed. Hierop kunnen wij geen garantie bieden! Buiten dient u rekening te houden met minimaal 1 dag, terwijl dit binnen veel langer is. Binnen is het behoud minimaal een week, maar wij horen met regelmaat van klanten dat de decoratie na 3 weken er nog prima uit zag. Houd er wel rekening mee dat kleuren in het felle zonlicht sneller dof worden.

Wordt mijn locatie op de website of Facebook pagina geplaatst?

Natuurlijk tonen wij onze creaties graag met de rest van de wereld. Maar wij vragen altijd toestemming voor wij foto’s maken! Daarbij vinden wij het ook altijd leuk om foto’s en reacties van uzelf te ontvangen!! Wij waarderen uw feedback en horen graag over uw ervaring en de reacties van andere.

Ik heb een klacht, waar kan ik terecht?

Wij waarderen uw feedback en horen het graag direct als u niet tevreden bent. Zo kunnen wij snel met u in overleg kijken naar een passende oplossing.
U kunt uw mail sturen naar info@idecco.nl, contact opnemen via facebook Messenger of via Whatsapp.

Kan ik jullie aanbevelen bij vrienden, familie en kennissen?

Natuurlijk mag u ons ten alle tijden aanraden bij familie, vrienden, collega’s en kennissen! Graag zelfs! Geef onze site door en laat ze onze facebookpagina liken! Zo blijven zij ook op de hoogte van alle acties. Indien u extra visitekaartjes of flyers wenst is dit ook mogelijk.
Mocht u iemand naar ons doorverwijzen laat ons dit dan eventueel weten. Mocht deze persoon daadwerkelijk bestellen krijgt u bij uw volgende bestelling 5% korting.

Ik wil tekst op mijn decoratie. Is dit mogelijk?

Om uw decoratie nog persoonlijker te maken bied IDecco de mogelijkheid om een eigen logo, afbeelding of tekst te plaatsen. Dit wordt via een speciale sticker op de topballon van een pilaar geplaatst. Zo kunt u altijd een tekst, naam, leeftijd, afbeelding of logo op een ballon plaatsen zonder hoge kosten of minimale afname.

Wij hebben hier een vaste leverancier voor die dit ook op andere producten plaatst. Denk hierbij aan tekstborden, bekers, vazen, klokken etc. Mocht u dezelfde afbeelding op een ander product wensen, geef dit aan. Wij kijken dan voor u naar de mogelijkheden bij onze leverancier.
De afbeelding kan bijv. op een plastic beker geplaatst worden. Dit is voor bij een kinderfeestje erg leuk als aandenken.

Welke folieballonnen hebben jullie in ons assortiment?

Om Folieballonnen te gebruiken als topballon voor zowel, grote, medium als mini pilaren hebben wij diverse maten in ons assortiment. Daarnaast hebben wij onze inkoop afgestemd op de diverse gelegenheden. Zo hebben wij passende ballonnen voor babyshowers en geboorte, bekende figuren voor kinderfeestjes en liefdevolle sfeermakers voor bruiloften.

De medium en grote ballonnen zijn ook verkrijgbaar met helium als cadeautje.

Wanneer uw gewenste product niet in ons assortiment zit, nemen wij contact op met onze leveranciers voor u.